CREME DE FATA

Ce trebuie sa stim despre cremele de fata

Ce ingrediente trebuie sa aiba o crema de fata pentru a-ti asigura un ten impecabil? Cum alegi crema de fata potrivita?

In primul rand, crema de fata trebuie sa fie utilizata zilnic. In al doilea rand, nu trebuie sa te astepti ca o crema de fata o sa faca minuni de la prima utilizare. Trebuie sa-ti devina o rutina utlizarea zilnica a cremei de fata. Astfel poti obtine un ten hidratat, luminos si ingrijit.

Indiferent de crema folosita, crema de fata trebuie sa aiba un factor de protectie solara; acesta trebuie ales in functie de tipul de ten. Cu cat ai tenul mai deschis, cu atat factorul de protectie trebuie sa fie mai mare. Expunerea indelungata la soare poate imbatrani tenul si poate creste riscul de cancer de piele.

Ingredientele unei creme de ten trebuie sa cuprinda antioxidanti, ca de exemplu, vitamina C, trebuie sa contina coenzima Q10 ce ajuta la regenerarea celulara stimuland producerea de colagen. Vitamina A este de asemenea un alt ingredient cheie al cremelor de fata ce ajuta la regenerarea celulara.

Trebuie sa eviti cremele de fata cu continut de uleiuri minerare. Uleiurile obtinute din petrol determina imbatranirea prematura a tenului.

Nu trebuie sa alegi cremele de fata dupa miros. Daca o crema de fata nu miroase deloc este cu atat mai bine pentru ten. Parfumul nu are ce sa caute intr-o crema de fata; crema de fata trebuie sa hidrateze si sa revigoreze tenul, nu sa-l faca sa miroasa ca o gradina de flori. Parfumurile din cremele de fata pot determina aparitia dermatitei.

Iata cateva creme de fata bune pentru ten:

Crema de fata, de zi si de noapte, cu vitamina C, Revlon Absolutes.


Gama Absolutes cu Vitamina C contine o formula unica, cu o tripla actiune cu capsule de Vitamina C, care mareste nivelul de refacere a pielii, iar tenul isi va recapata sanatatea si stralucirea.

Rosa Mosqueta Anti Rid Crema de Fata efect Lifting - 50ml


Babaria Rosa Mosqueta crema anti rid cu efect de strangere unic este proiectat pentru a fi utilizat de doua ori pe zi. Aceasta crema hidratanta remarcabil cu ulei de mosc Rose ajuta la restabilirea si imbunatatirea calitatii a tesutului pielii. Aceasta crema hidratanta de zi cu zi, care este bogat in acizii grasi Omega 3,6 si 9 acizi grasi esentiali ajuta la reducerea aspectul liniilor si a ridurilor si sa consolideze rezistenta pielii la mediu. Pe scurt, arata mai tanara, mai mult. Mosc ulei de trandafir este recomandat pentru pielea obosita si fara viata, restabilirea elasticitatii optima si prospetimea zi dupa zi. Sale componente poliimida-1 ofera un efect imediat de intindere, care produc un efect de ridicare fata dorit. Utilizat in mod regulat, se consolideaza tesuturi, cutele buna si elimina semnele exterioare ale imbatranirii, oferindu-compactitatea pielii fetei si fermitate. Cercetarile au aratat Rosa Mosqueta sa aiba rezultate remarcabile atunci cand sunt aplicate la soare pielii deteriorate si liniile de expresie, precum acnee si cicatrici vechi.

 • Datorita uleiurilor revitalizarea activitatii pe fibroblasti, colagen si elastina celulele care produc, pielea imbunatateste fermitatea si elasticitatea. Pastrarea firmei piele si tineri care isi cauta.
• Bogat in omega 3, 6 si 9 acizi grasi esentiali, care au apa, pastrand proprietatile, crescand astfel hidratarea piei.
• hraneste, protejeaza si regenereaza.
• Potrivit pentru toate tipurile de ten.
• Utilizati doua ori pe zi pentru rezultate maxime pe pielea curata

Crema de fata antirid - Overclass & Floreal

Descriere: Crema de fata antirid
Crema de fata antirid, usoara, cremoasa, patrunde rapid si are efect vizibil. Hidrateaza, decontracteaza in detaliu ridurile de expresie.
Ingrediente active : unt de Shea, manitol, Uleiul de masline, extract de Aloe Vera, elastin, Tri-peptida.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice