TRATAMENT ANTICELULITIC

CUM SCAP DE CELULITA? CUM ATENUEZ CELULITA?

Va intrebati daca exista vreo posibilitate de atenuare a celulitei? Da. Exista. Si va pot spune ca cel pe care-l stiu eu si functioneaza.

Nu va mai tin in tensiune, pentru a scapa de celulita trebuie sa faceti rost de uleiuri de corp, ce au in compozitie ardei iute.

Uleiurile anticelulitice reprezinta solutia de a scapa de aspectul de coaja de portocala si de a invinge celulita. Cea mai eficienta metoda de a indeparta celulita este masajul zilnic anticelulitic, urmat de tratamentul cu uleiuri anticelulitice, pe baza de ardei iute (paprika).

Combinatie de uleiuri anticelulitice recunoscute ca fiind adevarate comori in a trata si a tine departe aspectul neplacut al pielii corpului datorat celulitei.

Pentru tratamentul anticelulitic cu rezultate vizibile intr-un timp scurt trebuie sa utilizati si creme anticelulitice, sa renuntati la viata sedentara, sa va axati pe exercitii fizice si nu in ultimul rand, sa folositi cat mai des uleiurile anticelulitice pe baza de ardei iute.

Regimul alimentat este de asemenea esential ca actiune la nivelul pielii, ce poate influenta profund nivelul dermei, unde celulita isi face loc. 

Detoxifierea organismului este, asadar, un bun punct de plecare pentru cele care doresc sa remedieze aspectul neplacut al pielii din interior, catre exterior. Desigur, ceaiurile pentru slabit si consumului unei cantiati mari de apa zilnic este fundamental in acest sens.

Precum am mentionat anterior, cele mai bune remedii anticelulitice sunt cele locale, naturiste. Aplicand zilnic, prin miscari circulare o concentratie adecvata de uleiuri esentiale pe baza de ardei iute putem imbunatati calitatea pielii si a tesuturilor cutanate, grabind refacerea acestora si scurtand timpul petrecut incercand sa eliminam celulita.

Folosite atat in baie, cat si pentru un masaj anticelulitic, cateva picaturi din uleiuri anticelulitice vor face minuni in special in urma unei proceduri de exfoliere a corpului, recomandata pentru a mari absorbtia uleiurilor in piele.

Dupa cum am amintit, uleiurile ce au la baza ardeiul iute sunt cele mai eficiente in lupta impotriva celulitei. Aceste uleiuri sunt produse ce se gasesc pe piata romaneasca sunt produse in marea lor majoritate in Ungaria, tara cunoscuta de altfel ca patria ardeiului iute.

Daca o sa cititi lista ingredientelor cremelor anticelulitice, o sa observati ca majoritatea lotiunilor minune, a cremelor anticelulitice, a uleiurilor anticelulite au la baza ardeiul iute. Dupa aplicare, ele dau adesea senzatia de mancarime si usturime, dar acesta este doar semn ca-si fac efectul.

Cum preparam acasa uleiul anticelulitic pe baza de ardei iute?

Uleiul de ardei iute


Se pune intr-un borcan un pahar de ulei de masline si un sfert de pahar de ardei iute tocat foarte fin. Se inchide borcanul ermetic si se lasa continutul la macerat vreme de 14 zile, dupa care se filtreaza si se trage intr-o sticla inchisa la culoare. Uleiul astfel obtinut se foloseste ca solutie de masaj contra celulitei. Atenie insa, nu trebuie aplicat in fiecare zi, pentru ca efectului foarte puternic poate provoca iritatii. Daca doresti sa continui masajul anticelulitic in fiecare zi, atunci in zilele de pauza foloseste alte uleiuri mai slabe. Pentru a produce efecte, masajul anticelulitic trebuie sa fie efectuat cu ajutorul unor manevre mai puternice, fara a invineti pielea. Cu rezultate optime, masajul anticelulitic este facut dimineata, de obicei, cand muschii sunt relaxati.

Uleiul ce are la baza ardeiul iute (Paprika, pentru cunoscatori) este ideal pentru a scapa de celulita.

Pe piata din Romania, se gasesc o serie de produse, uleiuri pe baza de ardei iute - paprika. Eu va recomand produsele unguresti. Dupa parerea mea, cred ca sunt mai cinstite in privinta compozitie, in sensul ca contin cu adevarat ardei iute (paprika).

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice