SAREA DE BAIE

Baile cu sare de baie


Esti intr-o dispozitie proasta, esti obosit, nu ai chef de nimic, esti intr-o stare psihica proasta? Apeleaza la sarurile de baie. Sunt revigoranta si-ti pot schimba tonusul fizic si pshic.

De foarte multe ori coirpul nostru simte lipsa vitaminelor si a mineralelor, motiv pentru care orice mic antren cu astfel de substante poate determina o imbunatarile imediata a starii metabolice generale.

ste cunoscut faptul ca pielea este un absorbant excelent. Beneficiaza de efectele pozitive ale unei bai cu sare de baie - o piele bine hidratata, fina si catifelata, un plus de sanatate si relaxare totala - si te asiguram ca nu vei regreta!

Baile cu sare au un efect purificator asupra organismului determinand o intensa alimentare a pielii cu sange, favorizand in aceleasi timp si metabolismul. Pentru buna functionare a organismului avem nevoie de minerale. Aceste minerale de obicei ajung in organismul nostru prin alimentatie. Baile cu sare ajuta la o absorbtia acestor minerale prin piele. In plus, uleiurile volatile care intra in compozitia sarii de baie au efect de aromoterapie, ajutand la relaxarea si revigorarea organismului.

Baile cu sare sunt cunoscute ca si un tratament traditional.

Sarea de baie isi exercita efectele benefice asupra mai multor aspecte ale sanatatii: calmează sistemul nervos, elimina starea de incordare, restabileste echilibrul in organism. Baile cu sare favorizeaza metabolismul si inlatura cele mai diverse dureri, avand efecte calmante. Prin proprietatile sale, sarea de baie alunga insomniile, ajuta la respiratia pielii, fiind in acelasi timp aplicata cu eficienta in combaterea racelii si a altor boli, avand efecte dezinfectante si antiinflamatorii, stimuland in acelasi timp si circulatia sanguina.

Iata cate din produsele - saruri de baie

Saruri detox relaxing BIO
Stimuleaza oxigenarea si circulatia periferica, elimina congestia, au efect sudorific, redau pielii elasticitatea si asigura o stare de bine a corpului si spiritului.
Pret    28.00 lei

Saruri de baie BIO
Reduc procesul inflamator (durerea), stimuleaza oxigenarea, protejeaza de raceli si gripe, are efect general decongestiv.
Pret    14.00 lei
  
Saruri de slabit BIO
Actioneaza asupra tesutului adipos, confera fermitate musculaturii, stimuleaza oxigenarea si circulatia periferica, elimina congestia, alunga celulita.
Pret    14.50 lei
 
Sare de baie cu grapefruit si geranium - Soap Mill
Sarea de baie de la Marea Moarta cu grapefruit si geranium este recomandata dupa efort fizic prelungit, in cazul aparitiei crampelor musculare sau in stari de oboseala.
Pret    13.00 lei

Sare de baie cu eucalipt, lavanda si tea tree - Soap Mill
Sarea de baie de la Marea Moarta cu eucalipt, lavanda si tea tree este benefica in cazul extremitatilor reci sau degeraturilor.
Pret    13.00 lei

Sare de baie cu grapefruit si lamaie - Soap Mill
Sarea de baie de la Marea Moarta cu grapefruit si lamaie are proprietati revigorante.
Pret    13.00 lei

Sare de baie cu lavanda si patchouli - Soap Mill
Sarea de baie de la Marea Moarta cu lavanda si patchouli este excelenta pentru calmare si relaxare.
Pret    13.00 lei

Sare de baie cu grapefruit si eucalipt - Soap Mill
Sarea de baie de la Marea Moarta cu ulei esential de grapefruit si ulei esential de eucalipt curata si exfoliaza pielea.
Pret    13.00 lei

Toate aceste saruri de baie, le puteti gasi pe site-ul http://www.icosmetice.ro.
1001%20Cosmetice