AROMATHERAPY - PRODUSE IEFTINE ONLINE

PRODUSE IEFTINE ONLINE - BIO-COSMETICS - AROMATHERAPY


AROMATHERAPY - PRODUSE ONLINE BIOCOSMETICS


DERMASEL Spumant de baie cu Floare de Lotus (FETTE PHARMA DERMASEL)
Aromatherapy / De baie
Cu noua clasa de spumante de baie, Laboratoarele Fette Pharma din Grasse (Sudul Frantei) au reusit, pentru prima data, sa transforme sarurile minerale de la Marea Moarta intr-un spumant de baie extraordinar! Spuma noastra de baie curata porii si in plus confera o tonifiere si o hranire extraodinara pielii Dvs! In comparatie cu celelalte spumante de pe piata, formula inovatoare Dermasel hidrateaza in profunzime.


DERMASEL Sare de baie PURA (FETTE PHARMA DERMASEL)
DEAD SEA WONDER / Saruri de baie
DERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. O baie cu cea mai pura combinatie de minerale de la Marea Moarta ce curata porii in adancime, lumineaza pielea si ii imbunatateste structura. Confera o senzatie intensiva de relaxare, previne deshidratrea pielii si ii reda sanatate, suplete si frumusete. Datorita efectului aditional antiseptic, sarea PURA de la Marea Moarta este de asemenea cu succes folosita pentru tratarea problemelor pielii tinere.
 

DERMASEL Sare de baie cu ulei de masline (FETTE PHARMA DERMASEL)
DEAD SEA WONDER / Saruri de baie
DERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Ulei de masline intr-un ulei de baie catifelat pentru o piele supla si perfect hidratata. Ulei de masline, bogat in vitaminele A, E si D, considerat extrem de sanatos inca din antichitate, in combinatie cuuleiul de Floarea-soarelui, foarte hidratant sisare de baie pretioasa de la Marea Moarta ingrijeste pielea, conferindu-i suplete si inzestrand-o cu parfumul dulce al gradinilor provensale.


DERMASEL Sare de baie cu ulei ZEN (FETTE PHARMA DERMASEL)
DEAD SEA WONDER / Saruri de baie
DERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Urmarind dorinta de armonie, ideea a aparut ca o dorinta de a crea o baie ce deschide oportunitatea ca fiecare zi sa fie o oaza de odihna. Baia ZEN (in limba chineza=meditatie), ofera instrumentul suport de a inlatura stressul si de a gasi acele momente pretioase de meditatie.


DERMASEL Sare de baie cu ulei de levantica (FETTE PHARMA DERMASEL)
DEAD SEA WONDER / Saruri de baie
SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA + ULEI DE BAIE CU LEVANTICA - RELAXAREDERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Lavandula Angustifolia, adevarata levantica, originara din zona Mediteraneana, ne imbie cu parfumul ei. Culeasa imediat dupa inflorirea totala, uleiurile eterice valoroase de levantica sunt extrase din floarea de levantica. Traditional, levantica este folosita ca ceai impotriva starilor de neliniste sau in terapia balneara ca aditiv de baie.


DERMASEL Sare de baie cu ulei de trandafir (FETTE PHARMA DERMASEL)

DEAD SEA WONDER / Saruri de baie
Are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Scaldati-va intr-o mare de flori si mangaiati-va toate simturile parfumul fabulos al bobocilor de trandafir delicat va vor incanta sufletul! Mineralele naturale din Marea Moarta combinate armonios cu uleiul aromatic de trandafiri confera o ingrijire intensiva a pielii si o experienta minunata.
 
 
DERMASEL Sare de baie cu rol detensionant muscular (FETTE PHARMA DERMASEL)
DEAD SEA WONDER / Saruri de baie
DERMASEL - MED are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Stresul fizic sau emotional, schimbarile de vreme si alte influente externe pot conduce la tensiuni musculare vizibile si disconfort fizic. Suplimentul benefic pentru muschi a fost creat special prin combinarea sarii originale de la Marea Moarta cu un ulei cu efect vizibil relaxant, decontractant muscular, ce confera muschilor relaxarea si odihna atat de necesare.Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice