INGRIJIRE CORPORALA - ANTICELULITA

PRODUSE PENTRU INGRIJIRE CORPORALA - ANTICELULITA


INGRIJIRE CORPORALA - BEAUTYSPELL


Serum di Vino 20 fiole x 10 ml
Cosmetice corporale > Anticelulita
Concentrat anticelulitic si tonifiant, are in compozitia sa 5 substante active care actioneaza pentru a readuce fermitatea initiala a tesuturilor si pentru a evita aparitia sau pentru a diminua pielea de portocala

Bruno Vassari Celluli-Firm 200 ml (Bruno Vassari)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Crema anticelulitica care lupta impotriva retentiei de apa, ajuta la indepartarea depozitelor de grasime, activeaza circulatia sanguina, imbunatateste activitatea oxigenul la nivel celular, ajuta la eliminarea toxinelor. Contine ginko biloba, extract de alge marine, cafeina si esculin. Se aplica zilnic pe zonele afectate de celulita.

Bruno Vassari Thermo-Activ Cream 200 ml (Bruno Vassari)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Crema termo-activa reducatoare Bruno Vassari contine un complex termo-activ care creste temperatura locala, crescand astfel microcirculatia si pregatind suprafata pielii pentru o absorbtie optima a substantelor active din produsele care se vor aplica in etapa urmatoare. Are efecte anticelulitice si de slabire. Compozitia sa contine un amestec de uleiuri esentiale de rozmarin, lavanda si lamaie pentru a stimula si tonifica epiderma.


Seaderm Crema anticelulitica cu extracte marine 200 ml (Seaderm)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Combinatia dintre oligo-elementele din extracte de alge marine si complexul vegetal (Guarana, Harpagophytum, Centella asiatica) joaca un rol esential in eliminarea apei in exces si a grasimilor. Aplicarea initiala de doua ori pe zi determina pielea sa îsi recapete fermitatea si tonicitatea multumita efectului de drenaj la nivel celular. Crema anticelulitica reda elasticitatea tisulara, previne aparitia vergeturilor si remodeleaza in mod vizibil conturul siluetei. Masati zona pentru cateva minute pentru a asigura patrunderea cremei. Aplicati de doua ori pe zi ca tratament initial, apoi o data sau de doua ori pe saptamana pentru intretinere.


Spuma fango Trexy - 300 ml (Medical Trex)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Industria cosmetica este intr-o continua dezvoltare, ceea ce face ca produsele sa devina tot mai bune din punct de vedere al calitatii. Fango este binecunoscut de mult timp pentru proprietatile sale curative si in special anticelulitice, existand un singur inconvenient: modul dificil de aplicare. TREXY un produs sub forma de spuma cu extract de namol (fango) gata preparat care prezinta numeroase avantaje fata de fango-ul traditional sub forma de pasta. Fango este un namol marin imbogatit cu saruri organice iodate, mucopolizaharide, camfor natural si alte substante anticelulitice. El poate avea un efect termic moderat, care este resimtit intr-un mod foarte placut dupa aplicare. Tratamentul cu fango este o etapa importanta a tratamentului anticelulitic realizat in saloanele de intretinere corporala, alaturi de celelalte tratamente: masajul endodermic, electrostimulare, masajul anticelulitic si bineinteles de o dieta adecvata.


GIGI Cosmetics Mer & Vert Gel concentrat anticelulitic 180 ml (GIGI Cosmetics)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Gel cu textura usoara ce contine ingrediente active alese cu grija, formulat sa reduca aspectul celulitei si sa catifeleze pielea. Contine uleiuri aromatice ce includ extract de cafea arabica cu proprietati antioxidante, Centella Asiatica cu proprietati antibacteriene si curative, Aloe Barbadens cunoscuta pentru capacitatea remarcabila de a vindeca si catifela pielea.

Anesi Lipoaminocel Objectif Minceur 500 ml (Anesi)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Crema termoactiva anticelulita cu ingredienti unici guarana, lipozomi cu cafeina si L-carnitina, garanteaza scaderea in centimetri.


Ecovital Gel termoactiv anticelulitic 500 ml (Ecovital Professional)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Stimuleaza circulatia sangelui care este deficitara in celulita. Mentine peretii vaselor de sange in stare functionala, stimuleaza lipoliza, se diminueaza aspectul de piele de portocala. Hidrateaza pielea, are actiune de diminuare a depozitelor grase.



Academie Acad'Aromes Essential Oil Slenderizing Body 100 ml (Academie)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Essential Oil Slenderizing Body este un ulei esential de corp ce combate retinerea trigliceridelor si dreneaza toxinele. Este un tratament pentru decongestionarea tesutului pielii. Corpul isi recapata conturul si tonusul, in timp ce ajuta in tratamentul de slabire si infrumusetare. Trateaza si inlatura aspectul de coaja de portocala.


Thalgo Aromaceane Slabire 150 ml (Thalgo)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Thalgo - Aromaceane Slabire are ca obiectiv indepartarea celulitei si urmele lasate de kilogramele in plus. Ajuta la diminuarea tesuturilor de grasime. Pielea devine supla si moale. Contine cedru marocan ce arde grasimea, menta stimuleaza pielea si concentrat de fucus ce lupta impotriva urmelor lasate de radicalii liberi.


Thalgo Slim & Sculpt Expert Cellu-Thighs 125 ml (Thalgo)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Thalgo Slim & Sculpt Expert Cellu Thighs este un concentrat lipo-reductor si remodelare care are ca obiectiv zonele corpului unde s-a depozitat grasime, creand o adevarata inovatie pentru piele. Inca de la prima aplicare Thalgo Slim & Sculpt Expert Cellu Thighs netezeste pielea si imbunatateste aspectul acesteia.


Cosmetica Afrodita Body Slim Ciorapi masaj anticelulitic (Cosmetica Afrodita)
Cosmetice corporale > Anticelulita
Accelereaza circulatia sanguina, activeaza circulatia limfatica, modeleaza corpul de la talie in jos. Utilizarea lor creste penetrarea si actiune anticelulitica a substantelor active din Cecropia gel din programul Body Slim. Se aplica unul din aceste produse pe suprafetele afectate, imbracati ciorapii si faceti si miscare timp de cel putin o ora. Disponibil in 3 marimi.


Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice