Conturarea ochilor - folosirea creionului de ochi

Cum ne punem in evidenta ochii? Creionul de ochi sau fardul de pleoape?


In primul rand, pentru a obtine o strlucire de efect, trebuie sa optezi pentru un creion stralucitor, care iti va conferi ceva mai mult farmec. Nu te lasa ispitita sa folosesti in paralele pentru ochi si alte produse cosmetice stralucitoare.

Apoi, pentru a-ti ingusta ochii rotunzi si a capata o privire de felina subtiind conturul ochilor rotunzi, trebuie sa folosesti un creion de ochi doar pe pleoapa superioara, trasand linia din interior spre coada ochilor, pentru a le da un aspect alungit.


Pentru a evita varfurile tocite, ascute bine creionul de ochi ori de cate ori il folosesti. Ascutirea creionului de ochi preinbtampina adunarea bacteriilor ce pot cauza infectii oculare la capatul rotund, tocit al creionului, de unde s-ar putea transmite in alte zone ale ochilor. Vei reusi astfel sa obtii un contur mai bine definit, dat fiind ca varfurile tocite sunt mult mai greu de controlat.

Poti sa=ti creezi o infatisare misterioara si senzuala de seara trecand creionul de ochi pe sub un jet fierbinte inainte de a-l folosi. Vei capata o privire profunda, incitanta.

Cu cat esti mai naturala, cu arat esti mai senzuala! Pentru a crea impresia de privire adanca si naturala, indiferent care ar fi culoarea creionului de ochi, aplica-l cu miscari circulare usoare care iti vor evidentia ochii printr-o linie cat mai natural trasata.

Cum poti arata ca o pisica egipteana? Pentru a obtine efectul senzual clasic al privirii de felina, traseaza cate o linie de contur pe pleoapa inferioara si pe cea superioara, dinspre interior catre coada ociului, cu clasicul creion negru moale. Accentueaza efectul acestuia prin aplicarea unui rimel cu efect de alungire a genelor.

Iti poti moderniza privirea, inlocuind utilizarea creionului pentru ochi din machiajul de zi, cu fardul pentru pleoape, pe care-l poti aplica cu o pensula subtire, obtinand un efect misterios si modern mai ales la coada ochilor. Daca este nevoie, aplica niste pudra si in restul zonei ochilor cu o pensula ceva mai groasa. Alternativ, foloseste niste pudra umeda pentru a adauga o linie mai subtire de culoare.

este la moda liniile subtire, de accea creioanele de ochi vor trasa linii mai subtiri daca vor fi tinute la frigider cateva ore - frigul faca ca varful creionului de ochi sa fie mai solid si mai putin lucios. Il lasi sa se incalzeasca la temperatura camerei inainte de a le folosi, ca sa nu fie prea dure.

Daca nu ai niste ochi migdalati, opteaza frecvent pentru aplicarea creionului de ochi mai degraba in exteriorul, decat in interiorul liniei genelor. Aplicarea creionului de ochi in interior iti va subtia privirea si va accentua efectul natural al culorii ochilor.

Pentru a-ti ascunde cearcanele, abatand atentia de la pungile de sb ochi sau de la cearcane, evita sa folosesti creionul de ochi sau rimelul pe pleoapele inferioare, ceea ce scoate in evidenta zona de dedesubtul ochilor.

Poti obtine un efect de marire al ochilor folosind nuante de alb. Pentru a crea impresia ca ai ochii mai mari si mai rotunzi, aplica o dunga cu un creion de culoare alba pe pleoapa inferioara in interior. Asta iti va da o infatisare mai tinereasca si mai proaspata.

Este indicat sa folosesti cat mai putin lichid, in machiajul ochilor. Tusul de ochi este foarte potrivit pentru machiajul mai pronuntat de seara, dar, nu prelungi linia dincolo de conturul natural al ochilor si traseaz-o cat mai subtire pentru a obtine o privire plina de stralucire. Daca ti-e greu sa pastrezi o anumita precizie, incearca sa faci mai inti trei linii - spre interior, pe mijloc si la coada ochiului - pe care sa le unesti mai apoi.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice