O iubire adevarata pentru femei - MyFrangrance

Un magazin online de cosmetice, asa cum multe ar trebui sa fie


MyFragrance este magazinul de cosmetice de care eu m-am indragostit.

O experienta unica pe care cu greu o intalnesti in oricare magazin online din Romania, nu mai vorbesc de segmentul cosmeticelor; aceasta ar fi definitia magazinului MyFragrance.

Se vede intra-adevar mana unor specialisti, si mai mult de atat, se vede lucrul bine facut dintre specialistii IT si profesionistii cosmeticelor.

In fine, nu va mai povestesc, va las sa descoperiti singuri aceasta platforma online care pe mine m-a incantat.


Pe langa "figura" frumoasa pe care a lasat-o la prima vedere, va marturisesc ca produsele lor m-au lasat cu gura cascata. Sunt foarte multe lucruri noi, pe care eu una nu le-am mai intalnit pe piata din Romania. Multe sticlute mici pline de esente tari, foarte multa delicatete, frumusete, ingrijire.

myfragrance.ro

Am avut parte de niste senzatii unice, in special admirand parfumurile pentru femei. M-au atras indeosebi sticlutele cu forma orientala (ca de altfel si cele ale esentelor pe care le contin): Noor Al Khaleej, Zikriyaat Attar Gift, Raneen, Asdaaf Attar, Saadia, etc.

Parfumurile pentru barbati au si ele un loc foarte important in portalul MyFragrance. Si in aceasta categorie gasim parfumurile orientale: esente tari in sticlute minunate. Ce sa va mai povestesc, oricare dintre aceste parfumuri pentru barbati poate fi un minunat cadou pentru un domn.

In categoria de cosmetice ai de unde alege, mai ales daca esti in cautare de cadouri. Exista foarte multe seturi cosmetice pentru femei si barbati, fiecare dintre ele putandu-se transforma intr-un minunat cadou.

Pe langa categoria de cosmetice, exista ceea ce se numeste 'seturi cadou", unde veti gasi cu adevarat cadourile perfecte pentru cei dragi.

Exista, de asemenea, si o categorie aparte - cafea/bauturi, unde veti gasi o serie de cafele interesante.
1001%20Cosmetice