MASCA DE FATA CU CAISE

MASCA DE CAISE PENTRU TONIFIEREA TENULUI

Este anotimpul fructelor proaspete si anul asta, pietele abunda de capsuni, cirese, caise chiar si visinele au aparut.

Dintre toate aceste fructe de sezon, minunatele caise sunt pe placul multora dintre dumneavoastra. Fiind niste fructe mai putin alergice, spre deosebire de capsuni, de exemplu, caisele sunt consumate pe indestulate si sub diverse forme.

Va propun astazi sa vedem si o alta latura a caiselor.

Caisele sunt fructe delicioase, bogate in vitamine si oligoelemente. Fie in stare uscata, fie in stare proaspata, caisele pot fi leacuri eficiente pentru sanatatea noastra.

In privinta utlizarii caiselor in scopul tonifierii tenului, va propun o masca de fata:

- se strivesc 2-3 caise proaspete si se intind pe fata, ca atare; lasam pentru 10 minute;

- stergem fata cu un servetel apoi aplicam un al doilea strat din struguri verzi, zdrobiti si lasam tot 10 minute;

- inlaturam pasta de struguri cu un alt servetel, apoi clatim fata cu apa fiarta si racita, in care adaugam putina zeama de lamaie (o lingurita de zeama de lamaie la 250 ml apa).

Masca de caise de asplica o data la doua saptamani, pentru a obtine o curatare in profunzime a tenului si tonifierea acestuia.

O alta masca cu caise:

- luam trei caise proaspete si le amestecam cu doua linguri de smantana; a,estecul obtinut il aplicam pe piele; lasam 5-10 minute, apoi spalam fata cu infuzie de ceai verde.

Aceasta masca cu caise este foarte buna pentru tonifierea tenului si pe langa aceasta tonifiere, masca cu caise preparata cu smantana poate fi foarte buna in cazuri de arsuri, datorate expunerii indelungate la soare. 

Efectele mastii cu caise sunt evidente, cu atat mai mult cu cat folositi fructe proaspete si cu atat mai mult sa fie organice.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice