ORDINEA CORECTA IN FOLOSIREA COSMETICELOR PENTRU TEN

Ordinea corectă pentru folosirea cosmeticelor pentru ten:

Curatarea tenului

Fără nicio urmă de indoială, orice program de îngrijire începe cu demachiantul. Curătarea pielii este primul pas, dar si cel mai important pentru orice femeie, indiferent de vârstă sau de tipul de ten. Cu demachierea fetei trebuie să înceapă si să se termine fiecare zi, chiar si atunci când nu ne-am machiat.

Chiar si atunci când nu avem machiaj pe fată, pielea produce sebum, transpiră si are nevoie de o curătare eficientă. Pentru persoanele cu ten uscat, demachiantul este suficient. Însă, pentru persoanele cu ten gras este necesar si un gel de spălare a fetei.

Exfolierea

Imediat după demachiere, urmează exfolierea.

Este indicat să nu ai alte lotiuni sau creme aplicate pe fată atunci când îti exfoliezi tenul. De semenea,
exfolierea nu trebuie să se facă decât maxim o dată pe săptămână si cel mai indicat este să se facă seara.
Iar persoanele cu tenul uscat îsi pot face un gomaj o dată la două săptămâni.

Tonifierea tenului

Imediat după curăţarea tenului si exfoliere, urmează curăţarea tenului cu o loţiune tonică. Această etapă va curăţa mai bine tenul şi va restabili pH-ul pielii. Si tonicul se folosește în funcție de tipul de ten pe care îl ai. Nu sunt indicate lotiunile care contin alcool deoarece vor usca prea tare tenul, chiar dacă ai un ten gras (se pot folosi si Hidrolaturile sau Apele florale)

Hidratarea

Când vine vorba de hidratare, putem folosi mai multe produse pentru a obtine rezultatele dorite. Serumul este primul care se aplică deoarece are molecule mici si ingrediente active care penetrează profund epiderma. După serum, urmează crema hidratantă. Dar este bine să lasi cel putin 10 minute între aplicarea serumului si a cremei. De asemenea, este important să întelegi că serumurile nu înlocuiesc crema, ci doar o completează.

Îngrijirea ochilor

Tot acum puteti aplica si crema pentru ochi care se dă pe toată pleoapa si sub pleoapă, cu tapotări usoare.Trebuie să aveti o cremă specială pentru această zonă deoarece este mult mai sensibilă decât restul fetei.

Sursa: mereunatural.ro

Pentru a va orienta in achizitonarea unor cosmetice naturale, iata cateva site-uri ce vand produse cosmetice online:

http://mereunatural.ro

Acest boutique online de cosmetice BIO si NATURALE a fost creat ca urmare a dorintei parintilor unui copil nascut cu o piele extrem de sensibila si fragila, de a impartasi tuturor , micile secrete pe care le-au invatat despre ingrijirea pielii, prin folosirea unor produse cosmetice BIO, de calitate pe termen cat mai indelungat.

http://www.cosmeticenaturale.ro


Firma Sysmed importa si distribuie o gama foarte variata de produse cosmetice naturale, cosmetice organice si cosmetice profesionale, cat si activatori pentru solar. Toate cosmeticele bio sunt fabricate in Vestul Europei de catre unii dintre cei mai importanti si apreciati producatori în domeniu.
Printre game amintim Hennaplus (Olanda), Greenland (Olanda), Royal Green (Olanda), Herbacin (Germania), Village Cosmetics (Germania), Treets (Olanda), Fette Pharma (Germania), Organique (Polonia) - produsele cosmetice profesionale Erbasol (Italia) si gamele sale de cosmetice organice Naturissima si Phura, Laboratoarele Seaderm (Franta) cu gama de cosmetice profesionale Spaderm, precum si produsele profesionale pentru solar Fiji Blend, ProTan si Fiesta Sun.

http://www.passionforluxe.ro


Produsele noastre de întreţinere corporală şi de îngrijire a tenului sunt produse naturale, având in constituţia lor uleiuri esenţiale sută la sută naturale, astfel incât prin tratarea holistică, adică intreţinerea simultană a trupului şi minţii, a stării de spirit, fiecare persoană să obţină beneficiile maxime pe care numai produsele naturale le pot oferi.

Produsele Passion for Luxe sunt concepute de specialişti în aromaterapie şi au efect aromaterapeutic garantat atunci când sunt folosite cu regularitate.

Passion for Luxe, magazin online de cosmetice naturale, vă ofera o gamă largă de cadouri, produse senzuale, romantice, naturale pentru îngrijirea corpului si a feţei: loţiune de corp, şampon, balsam de păr, săpun, gel de duş, uleiuri esenţiale, creme hidratante şi antirid, loţiune tonică şi demachiant, ulei de hrănire intensă cu efect de regenerare celulară şi tratament intensiv al pielii.

Ingredientele principale ale produselor cosmetice profesionale comercializate pe site-ul Passion for Luxe sunt extracte naturale şi uleiuri esenţiale din ceai verde şi alge, glicerină, unt shea, ulei de migdale dulci, ulei de germeni de grâu, vanilie, uleiuri esenţiale de portocală şi scorţisoară, Tea Tree, lavandă, iasomie, ylang-ylang, geranium, busuioc, extracte naturale de aloe vera, fructe: papaia, căpşune, zmeură, coacăze negre şi ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de măsline, săruri minerale.

Dacă iubiţi aromele autentice de fructe si flori, comandaţi cosmetice naturale cu ceai verde, cosmetice naturale cu iasomie, cosmetice naturale cu lavanda şi cosmetice cu alte multe esenţe si parfumuri din natură, sau comandaţi direct uleiuri esenţiale pure pentru aromaterapie


COMERCIALIZAM CELE MAI CUNOSCUTE PRODUSE COSMETICE BIO-ORGANICE DE LA MARCI DE TOP

INGREDIENTE COSMETICE HOME-MADE: unturi si uleiuri vegetale pentru ten, unt de shea nerafinat, ulei de argan, unt de cacao, ulei de migdale, ulei de cocos, avocado, jojoba, aloe vera, ulei de ricin,uleiuri esentiale pretioase. Sapunuri naturale, cortizon vegetal- Vegicor, produse cosmetice pentru probleme de ten. Farduri minerale si bio: rujuri bio, fond de ten, farduri de obraz si pleoape, rimel. Protectie solara bio si produse cosmetice bio-organice si de ingrijire ale marcilor: WELEDA, ECOCOSMETICS, MAYAM , Naturelle d'Argan, INELDEA, IRISCUP, FLORAME, GAMARDE, PHYT'S, 100% PURE COSMETICS, AKOMA, ALEP, ESSENTIAL CARE, BENECOS, BAREFACED BEAUTY, LA CLAREE, SANTAVERDE, URTEKRAM, REVERTO, SANTE, ORGANIC BLOSSOM, YES, NATRACARE, GREEN PEOPLE, & more

Acestea sunt cateva din site-urile online ce comercializeaza produse cosmetice naturale. 

Aveti grija de voi! 
1001%20Cosmetice