PRODUSE COSMETICE NATURALE

PRODUSE COSMETICE NATURALE - TRUCURI CU LEGUME SI FRUCTE PROASPETE

Bucurati-va de produsele cosmetice naturale! Pietele sunt pline de legume si fructe. Lasati la o parte produsele cosmetice pe care le cumparati, in favoarea unor retete miraculoase, preparate simplu si ieftin, din belsugul de vegetale al acestei veri.

•  Feliile de cartofi cruzi improspateaza tenul
Curatati un cartof mare si sanatos. Spalati-l si taiati-l felii. Curatati-va fata si faceti o baie de aburi pentru ca porii sa se deschida. Apoi aplicati pe obraz feliile de cartofi si masati usor cu ele pielea. Lasati sa actioneze 10 minute. Spalati-va cu apa calduta. Fata devine de catifea.

•  Paralutele odihnesc picioarele obosite
Puneti intr-un litru de apa care clocoteste un pumn de paralute (sunt floricelele mici, cu petale albe si mijlocul galben, care seamana cu margaretele; cresc peste tot) si un pumn de frunze proaspete de urzici. Lasati lichidul sa stea 10 minute. Strecurati-l intr-un lighean si faceti o baie de picioare de un sfert de ora. Oboseala dispare imediat.

•  Morcovi contra pungilor de sub ochi
Luati un morcov mare. Curatati-l, spalati-l si dati-l pe razatoarea mica. Amestecati-l cu o lingurita de ulei de masline. Puneti compozitia doua ore la frigider. Apoi intindeti preparatul de jur imprejurul ochilor. Inchideti ochii. Lasati masca sa actioneze 30 de minute. Spalati-va cu apa calduta.

•  Capsunele netezesc decolteul
Zdrobiti 2-3 capsune proaspete si bine coapte si amestecati-le cu o lingurita de miere. Cu o pensula groasa sau cu varful degetelor intindeti amestecul uniform peste decolteu. Dupa o ora, spalati masca cu apa calda, combinata cu cateva picaturi de lamaie. Folositi procedeul o data pe saptamana. Conditia: pielea trebuie sa fie foarte curata.

Acestea sunt cele mai sanatoase produse cosmetice. Nu uitati totusi ca nu tot ce e natural e si sanatos. Alegeti produsele proaspete, asigurati-va ca nu au fost crescute cu substante chimice periculoase.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice