SECRETE DIN SALONUL DE FRUMUSETE


1. Pentru sani simetrici. Dacai ai sanii inegali, nu-ti face griji - este valabil pentru majoritatea femeilor. Incearca un sutien cu bretele, scotand buretele din cupa sutienului care ii corespunde sanului mai mare, sau foloseste o cupa sau un insert siliconic pentru a-i da mai mult volum celui mic.

2. Slabeste cu ceai verde. Stiai ca ceaiul verde te poate ajuta sa slabesti stimuland rata metabolismului bazal pentru a putea arde caloriile mai usor? Doua cesti de ceai verde pe zi sunt suficiente.

3. Nu uita de perioajul corporal. Imbunatatirea circulatiei la nivelul pielii - prin periaj, exfoliere si masaj corporal - ii va da acesteia fermitate si va intensifica procesul de oxigenare a celulelor, ajutandu-te sa arati mai proaspata si mai stralucitoare in tot timpul anului.

4. Dusurile reci au efecte beneficie. Dusurile fierbinti pot strange pielea, deshidratand-o. Alege in schimb sa inchei zilele calduroase cu dusuri cu apa calduta sau aproape rece.

5. Mai multa fermitate cu gel. Pielea sensibila de pe gat si din partea superioara a bustului este tinta predilecta a atacului razelor de soare si locul unde apar primele semne ale imbatranirii. De fapt, s-ar putea sa observi riduri si cutele de pe gat mai repede decat cele de pe fata. Cele mai bune produse pentru tonifierea acestei zone sunt cele pe baza de gel sau ser, care nu numai ca ofera protectie impotrivba radiatiilor si imbatranirii, dar contribuie si la eliminarea petelor si la tonifierea pielii, chiar daca numai temporar.

6. Produse de tonifiere a bustului. Produsele de tonifiere special concepute pentru zona bustului au efect instantaneu, dar temporar. Cu toate acestea, ingredientele de baza ofera beneficii pe termen lung pentru sanatatea pielii. Desi nu exista nicio modalitate nechirurgicala pentru un lifting al bustului, aceste tratamente pot contribui la imbunatatirea metabolismului celular si pot tonifia si revitaliza pielea pentru a-i conferi o textura cat mai fina. Maseaza-le usor in piele, evitand zona sfarcurilor.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice