DESPRE CELULELE STEM VEGETALE

Celulele stem vegetale, un miracol pentru organism


Celulele stem vegetale au inceput sa fie tot mai mult folosite in cosmetica.

Ce stim despre celula Stem? Stim ca este o celula embrionara, fara informatie genetica, ce are capacitatea de a se transforma in celula organismului in care este implantata. Acesta este un proces similar de actiune cu cel al celulelor Stem vegetale. Aceste celule Stem vegetale sunt obtinute din boboci sau din alte parti tinere ale plantelor; celulele Stem nu se regasesc in plantele adulte.

Folosite in cosmetologie, aceste celule Stem vegetale refac structura pielii, intr-un mod spectaculos. Tratamentele Young Again si Intensiv Lifting Serum sint doua astfel de produse, cu rezultate de maxima performanta, in tratarea si prevenirea ridurilor. Celulele Stem Vegetale “astupa” ridurile, fine sau profunde, inca de la primele aplicari si refac structura de colagen si elastina a pielii.

Terapia cu celule Stem poarta numele de gemoterapie.

Cercetatorii au descoperit ca partile tinere ale plantelor, numite si meristeme, sunt de origine embrionara vegetala, neparticipand la procesul de fotosinteza, ele se multiplica rapid din momentul germinarii.

Folosind solutiile de macerat pe baza meristemelor, partilor tinere din plante, se obtin efecte puternice, asemanatoare medicamentelor, fara efecte secundare, pe care le intalnim in general la medicamente.

Extractele din muguri si plante tinere (mladite) au ca prim efect detoxifierea si drenajul, apoi tonifierea organismui, elimina stresul si oboseala, remineralizeaza organismul.

Dupa unii cercetatori, celulele vegetale Stem sunt baza vietii, fiind niste celule specializate cu rolul de a se reinnoi pe toata perioada de viata a organismului.

Celulele Stem Vegetale joaca un rol cheie in regenerarea epidermei si formarea de fibroblaste noi, celulele din derm responsabile pentru producerea de elastina si colagen.

Ce s-a realizat din celule Stem vegetale? De la tot felul de uleiuri vegetale imbogatite cu celule Stem, creme, emulsii ce contin extract de celule Stem ce dtermina reducerea ridurilor in adancime precum si cresterea densitatii pielii, gomaj revitalizant, gel demachiant, balsam contur ochi si buze, etc.

Gasiti produse pe baza de celule vegetale Stem si la Plafar. Va invitam sa vizualizati si aici!

1001%20Cosmetice