MASTI UTILE PENTRU TEN SI PAR

Cosmetica la domiciliu. Masti pentru ten si par


Este simplu sa ai grija de tine, fara mari eforturi financiare. Iti poti realiza diverse masti chiar la tine acasa, daca ai timpul necesar.

Pentru a obtine o masca eficienta nu aveti nevoie de multa energie si nici de prea multi bani. Uneori putem realiza o masca cu ce avem prin casa, deci, costuri minime. Cand nu avem timp pentru a ne ocupa de realizarea acestor produse la noi acasa, evident apelam la cele din comert. 

Incluieste crema hidratanta cu faina de ovaz

Nimic nu se compara cu un bol de faina de ovaz... folosit ca produs cosmetic de ingrijire a tenului! Nu te mira. Stiai ca ovazul are proprietatea de a absorbi excesul de sebum si de a hidrata pielea? Adauga un pic de lapte si ai obtinut un amestec ce va conferi stralucire si prospetime tenului tau.

Doua linguri de ovaz
O lingura de lapte sau de iaurt (atentie - nu alege un produs degresat! Este recomandabil consumului, dar in acest caz nu ar avea efect)
Un blender - sau, in lipsa acestuia, un mixer.

Cum sa procedezi?
Amesteca faina si laptele (sau iaurtul) in blender pana cand obtii o pasta omogena. Dupa ce te-ai spalat pe fata, aplica amestecul, masandu-te cu blandete. Lasa-l sa actioneze 15 minute si spala-te apoi cu apa calduta. Daca ai pielea sensibila, esti predispusa la aparitia iritatiilor sau eczemelor, ar fi indicat sa testezi mai intai acest amestec - pe partea interioara a bratului.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice