MASCA DE FATA CU PIERSICI

Piersica - element natural pentru o piele fina, catifelata


Suntem in plin-sezonul fructelor proaspete si inmiresmate. Pietele ne imbie sa alegem cele mai colorate si parfumate fructe.

Piersicile sunt printre cele mai apetisante fructe de sezon, preferate de multi dintre noi. Sunt putin cei carora sa nu le placa piersicile.

Piersica ne poate oferi o catifelare deosebita a pielii, motiv pentru care mastile pe baza de piersici sunt folosite destul de se, atat in produsele din comert cat si in mastile naturale, confectionate de noi acasa. 

Masca pe baza de piersici se foloseste pentru catifelarea pielii. Ai nevoie de o piersica de marime medie, bine coapta, pe care sa o pasezi, si de un galbenus de ou. Amesteca bine ingredientele, aplica pe fata timp de 20 minute, dupa care indeparteaz-o cu apa calduta.

Sucul de piersici inchide porii, iar vitaminele si mineralele din fruct hranesc tenul si ii confera luminozitate.

Piersica este fructul ideal pentru persoanele cu ten gras. Asadar puteti pregatiti un amestec dintr-o piersica si un galbenus de ou, pentru a oferi tenului luminozitate. In plus, masca pe baza de piersici este benefica pentru a inchide porii.

Pentru a realiza acest tratament facial, se recomanda o piersica bine coapta care se amesteca cu galbenusul de ou pana se obtine o pasta omogena. Amestecul obtinut se aplica pe fata si se lasa se actioneze timp de 20 de minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice