VOPSIREA PARULUI

Stim sa ne vopsim parul?


Schimbarea culorii parului are uneori si consecinte neplacute, fapt ce ar trebui sa ne determine mai multa grija in privinta procesului de vopsire.

Primul pas ce trebuie executat inainte de inceperea aplicarii vopselei de par este acela de a efectua un test de intrebuintare, aplicand vopseaua pe o suvita si verificand daca in timp de 48 de ore suntem multumite de culoare si efect. Acest prim pas este valabil in general atunci cand vrem sa riscam cu niste culori extravagante sau cand vrem sa trecm brusc la o culoare nescunoscuta sau in total contrast cu parul nostru natural.

Nu trebuie sa va vopsiti parul cand sunteti obosite sau anemice, ori in vreo stare de depresie, stari de sensibilitate ce pot dauna grav parului in conditiile aplicarii vopselei.

Trebuie sa urmati pas cu pas algoritmi de aplicare din instructiunile flaconului de vopsea si sa nu incercati cine stie ce combinatii care par interesante.

Folositi dupa aplicare balsamul ce vine usual cu vopseaua de par, daca nu achizitionati-va unul, sa fie regenerator.

Dupa ce ati aplicat vopseaua pe par, curatati-va bine pielea din jurul capul cu un tampon umed, nu lasati sa se usuce caci culoarea iese greu din piele.

Primele 2-3 spala, dupa vopsit, clatiti-va abundent cu apa calduta dupa spalarea cu sampon, aplicati un balsam regenerator, iar la final sa faceti o ultima clatire cu apa usor rece. Parul va capata forta si stralucire.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice