MASTILE VERII

Masti pentru ten realizate in casa din fructe de sezon


Cea mai buna ingrijire pentru ten si pentru organism in general o obtii din produse naturale, preparate in casa, fara adaos chimis sau trecute prin alte procese ce reduc potentialul natural de minerale si vitamine al fructelor si legumelor.

Dupa o zi lunga de munca sau dupa o saptamana grea, te poti rasfata in weekend cu o masca regiranta si relaxanta realizata din fructe proaspete de sezon: caise, piersici, pepene. De asemenea, poti folosi si legumele de sezon: castravete, morcov, etc.

Iata cateva combinatii perfecte pentru ten:

1. masca de fata cu caise, miere si smantana: zdrobiti doua caise bine coapte si amestecati cu o lingura de miere si una de smantana; curatati-va bine tenul inainte de aplicare, dupa care aveti rabdare cu aceasta masca cca. 10 minute; clatiti cu apa calduta si hidratati-va tenul cu o crema usoara; nu folositi dupa masca crema antirid sau alte creme cu actiuni antiimbatranire;

2. masca de fata cu castravete si iaurt: zdrobiti un castravete si amestecati cu doua linguri de iaurt (un iaurt mai gras); tineti masca timp de 10-15 minute; veti obtine o curatire excelenta a tenului si o revigorare substantiala;

3. masca de fata cu pepene, miere si ou; cca. 2-3 linguri de pepene rosu zdrobit, amestecat cu o lingura de miere si un albus batut spuma; masca se tine cca 5-10 minute, pana simtiti ca se strange pielea; curatati cu apa calduta.

Va spun un secret, este bine sa va puneti imaginatia la incercare cand vine vorba de masca pentru ten. Trebuie sa tineti cont de cateva mici amanunte ca sa nu gresiti: sa nu folositi produse acide (de exemplu rosii) sau daca le folositi, nu stati mult timp cu masca pe fata.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice